11 tips om korting te krijgen op je online aankopen

Wil je voordelig online shoppen? In webshops ben je regelmatig goedkoper uit, dan in de winkel. Daarnaast hebben wij 11 handige tips voor je verzameld om korting te krijgen op je online aankopen. Je bent zo extra voordelig uit!

Maak gebruik van welkomstkorting in een nieuwe webshop

Verschillende webshops hebben een welkomstkorting voor nieuwe klanten. Als je officieel een account aanmaakt krijg je al snel € 5 korting op al je aankopen. Dit is mooi meegenomen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De meeste webshops hebben een nieuwsbrief en willen graag dat je hier lid van wordt. In ruil voor je aanmelding krijg je korting. Na afloop kan je jezelf altijd weer uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Doe mee met een cashback korting programma

Er zijn verschillende cashback programma’s, waarbij je geld terugkrijgt als je aankopen doet via dit programma. Vaak zijn er meerdere grote webshops bij aangesloten. Je kan hier profiteren van een leuke korting.

Maak gebruik van een webshop kortingscode

De snelste manier om te besparen op je aankopen is door gebruik te maken van een webshop kortingscode. Je krijgt direct 10% tot 20% korting op je aankopen! Dit kan flink oplopen bij grote aankopen.

Vergelijk de prijzen

Sommige producten zijn in meerdere webshops verkrijgbaar. Het kan zeker weten lonen om vooraf de prijzen te vergelijken. Je bespaart soms tientallen euro’s.

Maak gebruik van een sale

Dankzij de komst van online shopping is er altijd wel ergens een sale. Je kan hier flink van profiteren door te shoppen met hoge kortingen.

Profiteer van een gratis verzendkosten kortingscode

Een kortingscode voor gratis verzendkosten? Je bespaart al snel vijf tot zeven euro op je aankopen.

Maak gebruik van kwantumkorting

Bij gebruiksartikelen zien we regelmatig kwantumkorting. Stofzuigerzakken heb je bijvoorbeeld wel vaker dan één keer nodig. Het kan lonen om flink in te slaan!

Shop buiten het seizoen

Op zoek naar een opblaaszwembad? De kans is groot dat je in de zomer de hoofdprijs betaald. Maar buiten het seizoen kan je profiteren van seizoenkorting!  

Speciale kortingsacties weken

Bekende winkelketens hebben regelmatig speciale kortingsactie weken. Tijdens deze weken kan je flink besparen op de originele verkoopprijs. Hou hiervoor vooral Social Media of kortingssites in de gaten. Ze kondigen de weken vaak ver van te voren aan!

Shop met gratis verzendkosten

Heb je geen zin om opnieuw verzendkosten te betalen? Als je boven een bepaalt bedrag shopt zijn de verzendkosten gratis. Het kan lonen om altijd boven dit bedrag te shoppen en geen verzendkosten te betalen.